It is currently Sat Jul 22, 2017 11:38 am





Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
 Menutup aurat dengan betul 
Author Message

Joined: Sun Mar 29, 2009 9:29 pm
Posts: 35
Post Menutup aurat dengan betul
Perempuan yang berpakaian menutup aurat sepenuhnya seperti di bawah semakin sukar dicari kecuali ustazah sahaja. Untung suami mereka tidak banyak di tanya di Akhirat kelak.

Image

p/s:Pakaian semua ok, ***a warna pink tu jer...hehehe ;)


Wed Apr 01, 2009 8:04 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Fri Dec 12, 2008 11:56 am
Posts: 36
Location: Tanta, Egypt
Post Re: Menutup aurat dengan betul
Uik, kenapa agknya dgn warna pink tu? Ada yg tak kena? :?


Mon Apr 06, 2009 2:53 pm
Profile E-mail YIM WWW

Joined: Tue Feb 24, 2009 9:22 am
Posts: 24
Location: madinatul ahlam
Post Re: Menutup aurat dengan betul
striking sgt kot..wane nyerlah2 ni..bhya jugak utk org pmpn..mnarik perhatian.. ;)


Tue Apr 07, 2009 3:49 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Sun Mar 29, 2009 9:29 pm
Posts: 35
Post Re: Menutup aurat dengan betul
hehehe...warna tu ok je,nampak macam air sirap bandung...ada ke ostazah yg suka pakai baju kaler pink tu?ahaks :twisted:


Thu Apr 16, 2009 1:35 am
Profile E-mail
User avatar

Joined: Fri Dec 12, 2008 11:56 am
Posts: 36
Location: Tanta, Egypt
Post Re: Menutup aurat dengan betul
pelita wrote:
striking sgt kot..wane nyerlah2 ni..bhya jugak utk org pmpn..mnarik perhatian.. ;)
Betul3! Ada gak yg suka nau pakai yg jenis mengelip2...

sultan_melaka wrote:
hehehe...warna tu ok je,nampak macam air sirap bandung...ada ke ostazah yg suka pakai baju kaler pink tu?ahaks :twisted:
Kaler pink tu kira biasalah owg pompuan pakai... tapi kalau men in pink?? Ewww...


Sat Apr 25, 2009 1:14 am
Profile E-mail YIM WWW

Joined: Tue Feb 24, 2009 9:22 am
Posts: 24
Location: madinatul ahlam
Post Re: Menutup aurat dengan betul
uik..ngelip2? mcm bg seragam kami ke? <bkn kehendak ktorg tu..org yg da belikan>..huhuhu

laki pakai pink..klo soft color tu ok je kot..cntik pe..try ust syuk pakai.. :lol:


Sat Apr 25, 2009 11:51 am
Profile E-mail YIM
User avatar

Joined: Fri Dec 12, 2008 11:56 am
Posts: 36
Location: Tanta, Egypt
Post Re: Menutup aurat dengan betul
pelita wrote:
laki pakai pink..klo soft color tu ok je kot..cntik pe..try ust syuk pakai.. :lol:
sape ust Syuk tu? Hehehee

p/s: Ada ngelip2 eh? xpasan sgt... (ke rabun teruk mata ni? haha)


Sat Apr 25, 2009 11:29 pm
Profile E-mail YIM WWW

Joined: Tue Feb 24, 2009 9:22 am
Posts: 24
Location: madinatul ahlam
Post Re: Menutup aurat dengan betul
Quote:
sape ust Syuk tu? Hehehee

p/s: Ada ngelip2 eh? xpasan sgt... (ke rabun teruk mata ni? haha)

aaa..sape ntah.. :roll:

xpasan eh? klo msuk mjls antra akhwt, kami akn jd perhatian..huhu
<utk akn dtg nk suruh akhwt yg beli, n kasi kelip sama uniform ikhwah pulak..kelas gtu.hehe>


Thu Apr 30, 2009 11:10 pm
Profile E-mail YIM

Joined: Sun Mar 29, 2009 9:29 pm
Posts: 35
Post Re: Menutup aurat dengan betul
yang ikhwah kalau di kenakan pakaian pink pon ok gak kan...yang penting hati tak pink.. :lol:


Tue Jun 02, 2009 9:33 pm
Profile E-mail
User avatar

Joined: Fri Dec 12, 2008 11:56 am
Posts: 36
Location: Tanta, Egypt
---------
Post Re: Menutup aurat dengan betul
sultan_melaka wrote:
yang penting hati tak pink.. :lol:

Hohoho, apa itu hati tak pink. :D


Tue Jun 02, 2009 10:47 pm
Profile E-mail YIM WWW
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron